Workshops aromatherapie, guasha en connectie met je paard

Je bent bij Equi-Vitale aan het juiste adres voor leerrijke en interactieve workshops over aromatherapie, guasha en connectie met je paard. Deze workshops gebeuren in samenwerking met Equi Healing Balance. Lees hieronder meer informatie over elke workshop.

Workshop aromatherapie: basis

Deze basisworkshop aromatherapie bevat een uitgebreide bespreking van tien basisoliën die je op een heel veelzijdige manier kan inzetten in je dagelijks leven. Benieuwd hoe je essentiële oliën kan inzetten bij jezelf bij bijvoorbeeld hoofdpijn, keelpijn, insectenbeten, spierpijn of stress? Of meer interesse hoe je je paard kan ondersteunen in stresssituaties, of bij problemen zoals hoefbevangenheid, maagpijn en eczeem?

In deze workshop leer je:

  • wat aromatherapie is
  • hoe essentiële oliën veilig te gebruiken
  • de werking van 10 onmisbare basisoliën die je heel veelzijdig kan inzetten, zowel op fysiek als emotioneel vlak
  • zelf 2 receptjes naar keuze maken voor jezelf en/of je paard

Voorkennis is niet vereist. De theorie en praktijk zijn toepasbaar op zowel mens als paard. De kostprijs voor deze namiddagworkshop (+/- 3u) inclusief 2 zelfgemaakte receptjes om mee naar huis te nemen bedraagt €60.

Let op: de plaatsen zijn beperkt!

Workshop aromatherapie: emotional kit

In deze vervolgworkshop over aromatherapie kom je alles te weten over een set van zes oliën die je zowel voor jezelf als voor je paard kan inzetten op emotioneel vlak. De oliën die je in de basisworkshop hebt leren kennen hebben zowel een fysieke als emotionele werking. De oliën die in deze workshop aan bod komen hebben (bijna) uitsluitend een mentale inwerking.

Deze workshop bevat:

  • een korte opfrissing van hoe essentiële oliën veilig te gebruiken
  • uitleg over de werking van 6 onmisbare oliën die je kan inzetten om emotioneel goed in je vel te zitten
  • de mogelijkheid om zelf 2 receptjes naar keuze te maken voor jezelf en/of je paard

De theorie en praktijk zijn toepasbaar op zowel mens als paard. De kostprijs voor deze namiddagworkshop (+/- 2u) inclusief 2 zelfgemaakte receptjes om mee naar huis te nemen bedraagt €45.

Let op: de plaatsen zijn beperkt!

Workshop: leer zelf een versterkende guasha-behandeling geven

Stay tuned voor meer informatie.

Workshop: connectie met je paard

Stay tuned voor meer informatie.

Interesse in het volgen van een workshop?

Houd deze pagina en de Facebookpagina goed in de gaten voor de aankondiging van nieuwe data. Als je zelf een groepje van stalgenoten of vrienden hebt met wie je een workshop wil organiseren op je eigen locatie behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden.

Stuur gerust een berichtje om te laten weten dat je geïnteresseerd bent in het bijwonen van een workshop of als je er eentje wil laten doorgaan op je eigen locatie via het contactformulier of door te mailen naar karen@equivitale.be.

Wie weet tot binnenkort!

Workshop-aromatherapie-tafel