Paardencoaching

Leer jezelf beter kennen door het paard als spiegel. Ontplooi je talenten met paardencoaching en leer hoe je beter kan omgaan met je valkuilen en uitdagingen. Wil je graag (terug) meer vitaliteit in je leven en ontdekken wat je echt graag wil? Via paardencoaching – een coachingsessie waarbij niet alleen de coach maar ook het paard je helpen naar nieuwe inzichten – kunnen we hier stappen in zetten. Wil je meer weten over de werking van paardencoaching? Lees dan deze interessante blog: Paardencoaching in een notendop.

Een eerste kennismakingsgesprek is steeds volledig gratis.

Ons coachingsaanbod bestaat uit losse sessies, gepersonaliseerde trajecten en het Ontplooi je Talenten-traject. Gemiddeld zijn we bij een sessie ongeveer een uur bij het paard, reken wel nog wat extra tijd voor de voor- en nabespreking (+/- 30 minuten).

Losse sessie

65 EUR/sessie incl. BTW
 • Aan de slag met jouw coachvraag
 • Mogelijkheid tot gepersonaliseerd traject
 • Coaching ± 1 uur naast het paard
 • Uitgebreide voor- en nabespreking ± 30min
Maak een afspraak

Ontplooi je Talenten-traject

179 EURincl. BTW
 • Gratis intakegesprek
 • 3 talentgerichte sessies van ± 1,5 uur
 • Gepersonaliseerd werkschrift
Maak een afspraak

Ontplooi je talenten in een losse sessie of gepersonaliseerd traject

Als je kiest voor een losse sessie gaan we samen aan de slag in één sessie. Uiteraard heb je nadien nog altijd de mogelijkheid om vervolgsessies in te plannen.

Afhankelijk van de coachvraag kan het interessant zijn om dit in meerdere sessies aan te pakken, zodat je tussenin ook in het dagelijkse leven aan de slag kan met de nieuwe inzichten en we in de volgende sessies telkens kunnen bekijken welke vooruitgang je geboekt hebt en welke uitdagingen je nog ervaart.

Ik maak samen met jou een inschatting van het aantal sessies en binnen welke termijn het handig zou zijn om de vervolgsessies in te plannen. Gaandeweg kan het traject nog bijgestuurd worden indien nodig.

Hét Ontplooi je Talenten met paardencoaching-traject

In dit traject krijg je meer inzicht in je talenten en vooral in de manier waarop je deze tot volle bloei kan laten komen in je leven. Na een gratis intakegesprek waarin we jouw specifieke wensen in kaart brengen, volgen er drie uitgebreide talentgerichte coachingsessies.

Bij dit traject hoort een werkschrift* waarin je je inzichten uit de sessies kan bijhouden en waarin je daarnaast ook gepersonaliseerde ‘huiswerkopdrachten’ kan maken om in het dagelijkse leven direct met de opgedane inzichten aan de slag te gaan en te blijven.

*Het werkschrift en de aanpak van de coaching wordt aangepast aan de doelgroep: volwassenen of jongeren.

Coachpaarden

Op de foto bovenaan kan je alvast even kennismaken met mijn twee coachpaarden, Fagur en Bobby. Fagur is de bonte IJslander en Bobby is de voskleurige Shetlander.

Benieuwd?

Ben je benieuwd geworden of paardencoaching iets voor jou is? Wil je de kracht van het paard als spiegel graag zelf eens ervaren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en dan bekijken we de mogelijkheden!

Whatsapp Contact Stuur een bericht via WhatsApp, Facebook Messenger, of gebruik onderstaand formulier:

  een afspraak makenmeer info over coaching met paardenmeer info over het Ontplooi je Talenten-traject

  Ik ben geen robot (spam controle)

  Charlie Mackesy quote ontplooi je talenten