Aromatherapie

Natuurlijke ondersteuning van de gezondheid

Aromatherapie als ondersteuning van de gezondheid van jezelf of je paard: een holistische kijk op fysiek en mentaal welbevinden. Ik gebruik uitsluitend essentiële oliën die volledig veilig te gebruiken zijn bij mens en dier.

Uiteraard is het niet de bedoeling om een arts of dierenarts te vervangen. Wel zijn er verschillende manieren waarop je essentiële oliën kan inzetten om jezelf en/of je paard fysiek en mentaal beter in balans te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke ondersteuning van de immuniteit of bij stressklachten.

De krachtige plantenextracten kunnen op verschillende manieren worden ingezet:

  • aromatisch
  • topicaal
  • inwendig

De manier waarop de oliën worden ingezet, is volledig afhankelijk van de specifieke noden van mens of paard.

Aromatherapie voor je paard

Aromatherapie voor paarden kan heel specifiek ingezet worden ter ondersteuning van de gezondheid: zowel voor fysieke als mentale klachten. Ook kan je ervoor kiezen om je paard volledig te laten behandelen met een Body Healing of Chakra Healing.

De Body Healing is een behandeling waarbij na een gesprek met de eigenaar van het paard verschillende punten op het lichaam worden uitgekozen om het paard te ondersteunen bij fysieke kwaaltjes. Denk bijvoorbeeld aan stijfheid in de achterhand, uitvloeisel uit de neus, moeite met buiging enz.

Met de Chakra Healing gaan we inwerken op de chakra’s. Elk chakra staat in verbinding met specifieke lichamelijke en emotionele aspecten, die weer in evenwicht gebracht kunnen worden door middel van de oliën. Voorts helpt het je paard spanning en ongemakken los te laten en te verwerken.

Mentale of lichamelijke problemen en trauma’s kunnen via deze healings opgespoord worden en indien nodig achteraf ook nog apart behandeld worden (met verdere aromatherapie, guasha of door de dierenarts/osteopaat/…).

Ten slotte kan je ook kiezen voor een AromaTouch massage voor je paard. Dit is een erg ontspannende massagetechniek over het hele lichaam, waarbij je gebruik maakt van een reeks specifieke oliën. Deze oliën zijn er op gericht om een diepe relaxatie teweeg te brengen zowel mentaal als fysiek en ondersteunen bovendien ook het immuunsysteem.

Aromatherapie ter ondersteuning gezondheid

Aromatherapie als ondersteuning van jouw gezondheid

Aromatherapie voor mensen kan heel specifiek ingezet worden ter ondersteuning van de gezondheid: zowel voor fysieke als mentale klachten. Contacteer ons gerust voor meer informatie over hoe essentiële oliën kunnen helpen bij jouw klachten.

Ook kan je ervoor kiezen om jezelf volledig te laten behandelen met een AromaTouch massage. Deze ontspannende massagetechniek zorgt voor een gevoel van diepe rust en ondersteunt tevens je immuunsysteem. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een specifieke set oliën, die zowel op fysiek als mentaal vlak zorgen voor relaxatie.

Hieronder een handig overzichtje van de mogelijkheden:

Bodyhealing

60 EURincl. BTW
Excl. vervoerskosten (0,35 EUR/km)
Een behandeling waarbij na een gesprek met de eigenaar van het paard verschillende punten op het lichaam worden uitgekozen om het paard te ondersteunen bij fysieke kwaaltjes. Denk bijvoorbeeld aan stijfheid in de achterhand, uitvloeisel uit de neus, moeite met buiging enz.
Maak een afspraak

Chakrahealing

60 EURincl. BTW
Excl. vervoerskosten (0,35 EUR/km)
Met behulp van essentiële oliën gaan we inwerken op de chakra’s. Elk chakra staat in verbinding met specifieke lichamelijke en emotionele aspecten, die weer in evenwicht gebracht kunnen worden door middel van de oliën. Voorts helpt het je paard spanning en ongemakken los te laten en te verwerken. Mentale of lichamelijke problemen en trauma’s kunnen via deze healing opgespoord worden en indien nodig achteraf ook nog apart behandeld worden (met aromatherapie, guasha of door de dierenarts/osteopaat/…).
Maak een afspraak

AromaTouch massage (humaan of paard)

60 EURincl. BTW
Excl. vervoerskosten (0,35 EUR/km)
Deze ontspannende massagetechniek zorgt voor een gevoel van rust en ondersteunt tevens je immuunsysteem. Deze massage kan bij jouw thuis of hier op locatie (enkel humaan) doorgaan.
Maak een afspraak

Interesse? Stuur ons vandaag nog je aanvraag.

Whatsapp Contact Stuur een bericht via WhatsApp, Facebook Messenger, of gebruik onderstaand formulier:

    bodyhealingchakrahealingAromaTouch massageeen workshop bijwonen

    een afspraak makenmeer informatie over aromatherapie

    Ik ben geen robot (spam controle)